Str. Popa Soare Nr.37

sector 2, Bucuresti

+40 21.320.75.10

contactati-ne

PREZENTARE GENERALA CONSULTA 99
Firma a fost infiintata in anul 1996 cu denumirea CONSULTA BUCURESTI SA, ca filiala a grupului CONSULTA HOLDING AG Viena.

A inceput sa activeze pe piata insolventei din anul 1997, in calitate de lichidator al SC AVICOLA SA Craiova, SC ARAVIASCOMB SA Arad, SC U.C.R.U. SA Bucuresti, SC ZAGNA SA Braila, SC BABY BEEF SA Cateasca, in urma castigarii licitatiilor organizate in cadrul programelor ASAL si FESAL.

In paralel, a desfasurat si activitati de consultanta si management, evaluari de intreprinderi in calitate de membru ANEVAR, elaborare de studii de fezabilitate si planuri de afaceri.

CONSULTA 99 SRL, infiintata in 1999, a continuat aceste activitati dupa desprinderea din grupul austriac si s-a dezvoltat prin patrunderea pe piata procedurilor judiciare de insolventa deschise in baza Legii nr. 64/1995.

CONSULTA 99 SRL este membru fondator al UNPIR.

In anul 2006, urmare reorganizarii profesiei de practician in insolventa, CONSULTA 99 a devenit un grup de societati cuprinzand:
CONSULTA 99 SPRL, organizata conform ordonantei nr. 86/2006, cu obiect de activitate exclusiv exercitarea profesiei de practician in insolventa
SC CONSULTA 99 SRL, executa lucrari in sprijinul administrarii intreprinderilor in insolventa, de consultanta manageriala, evaluari intreprinderi si diverse bunuri, planuri de reorganizare, analiza diagnostic, etc.

Portofoliul nostru cuprinde peste 600 de societati comerciale aflate in procedura de insolventa (observatie, reorganizare sau faliment) din domeniul:
Constructiilor (SC C.I.T.C.SA, SC CONINVEST CARPATI SA, SC CONSOL SA, SC FILDEN GROUP SA, SC CCCF – FILIALA PODURI, TURNURI SI MONTAJE SA, SC CCCF BUCURESTI SA – FILIALA CONSTRUCTII CAI FERATE BUCURESTI SA, SC CONSTRUCTII RESTAURARI CARPATI SA)
Industriei prelucratoare (SC DANUBIANA SA, SC AICI – MOBILIER DE CALITATE SRL, SC BADOTHERM-AMC SA Vaslui, SC UZITEX SA, SC CO TEXTILE GROUP SA, SC UCRU SA, SC MODUL DESIGN SRL)
Agriculturii si zootehniei (SC AVICOLA SA Craiova, SC AGROTOP SA, SC TEC ROMANIA SA)
Comertului (SC FRACOM SA, SC AGROCOOP SRL, SC LARISSA CO SRL Galati, NETWORK PRESS CONCEPT SA – fosta RODIPET SA)
Serviciilor (SC ROMGUARD GRUP SA, SC CIPROM FILIALA BUCURESTI SA, SC CONNECT PROMOTION SRL, SC RITZIO BU SRL, SC SERVICE CICLOP SA)
Transporturilor (SC EURO EXPERT SRL Craiova, SC CFR TRANSAUTO SA

In cadrul procedurilor desfasurate in legatura cu aceste societati, CONSULTA 99 a efectuat:
Elaborare Planuri de reorganizare, Consultanta, Monitorizare si Supraveghere la implementarea masurilor din Planuri de reorganizare, respectiv respectarea graficelor de plata si rambursarea datoriilor catre creditori;
Valorificari prin licitatie de bunuri ale societatilor aflate in procedura de Legea nr. 85/2006, la preturi superioare valorilor din evaluare;
Maximizarea procentului de recuparare al creantelor detinute de societatile debitoare,
Maximizarea sumelor recuperate la averea unor debitori a condus la stingerea integrala a datoriilor aferente bugetelor statului ( debite si accesorii), catre Administratia Finantelor Publice Sector 3, ca de exemplu in cazul falimentului SC UZITEX SA, motiv pentru care CONSULTA 99 este agreata de Ministerul Finantelor Publice
Reintregirea patrimoniului valorificabil prin anularea unor transferuri frauduloase efectuate in cei trei ani anteriori deschiderii procedurii

Cei cinci asociati – Florea Virgil Cornel, Epuran Crina Daniela, Biter Bogdan, Badoi Dani si Preoteasa Catalin sunt practicieni in insolventa definitivi. Primii patru sunt si membri INSOL EUROPE.
Contactati-ne